Η ΑΡΠΑ Α.Ε δραστηριοποιείται σχεδόν μια δεκαετία στην εισαγωγή και εμπορία μεγασακων και σάκων πολυπροπυλενίου, καθώς επίσης και με την εμπορία stretch film περιτύλιξης απλό και με ίνες. Οι αποθήκες της Άρπα Α.Ε βρίσκονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη απ’ όπου εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. Με το πέρασμα του χρόνου η Άρπα Α.Ε έχει συνάψει αποκλειστικές σχέσεις με οίκους του εξωτερικού στους οποίους παράγονται τα εμπορεύματα της σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις προδιαγραφές που η εταιρεία δίνει, έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της.

Όραμα μας και στόχος μας να δίνουμε το ευρύτερο δυνατό φάσμα επιλογών στους πελάτες μας ώστε η συσκευασία των προϊόντων τους  να αποτελεί αναβάθμιση και δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τους. Γραμμή και φιλοσοφία μας είναι η καινοτομία αλλά και η υπομονή και επιμονή έναντι εμποδίων. Ο χρυσός μας κανόνας; Η σωστή τιμή, τη σωστή στιγμή για το σωστό προϊόν.

Συνεργάτες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εφόσον υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την Χώρα και συνήθως χρειάζονται 1-6 εργάσιμες ημέρες, ακόμη και για μεγάλες ποσότητες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε +306983732752  / 2310477240

  

Copyright © 2017 Arpa S.A Registration Number 57870/62/B/04/0221 VAT No EL099812168

Pin It on Pinterest

Share This